Verslag H.A.V. rit Elshout 30 juni

 

Zaterdag 29 juni, onze Rosalie in orde gemaakt voor de rit voor morgen en omdat het mooi weer was de kap open gedaan. Tijdens de nacht veel regen wat me bezorgd maakte voor de volgende dag.

Zondagmorgen prachtig weer en een aangename verrassing, bij onze overbuurman was een samenkomst van de B.M.W. club voor een bezoek aan zijn mooie verzameling B.M.W. auto’s met o a een Dixi en een Isetta en verder een 20-tal klassieke modellen.  Aansluitend volgde er een rit.

Nadat mijn kleinzoon met zijn vrouw en hun hond aangekomen waren, zijn we vertrokken naar Elshout waar we hartelijk ontvangen werden door Rijk en Wil in hun mooie en gezellige ruimte.    Naast een aantal bekende leden waren er ook veel nieuwe gezichten, fijn dat ons district groeit.

De uitgezette rit ging door mooie dorpen en er kwamen slechts 2 stoplichten in voor, in veel plaatsen waren evenementen,  maar we hadden daar weinig last van.

Hoewel het voor ons een bekend gebied is, blijft het mooi en je ontdekt toch steeds nieuwe dingen.

In  het plaatsje De Moer hebben we koffie gedronken en terug in Elshout hebben we heerlijke frites en snacks naar keuze gegeten en konden we nog gezellig wat napraten.

Familie Ter Beek hartelijk bedankt voor deze fijne dag.

Tekst en foto’s: Wil van de Camp, Paul en Hazel Barez en de hond Whisky.